Колеги Алфа не иска да върви като е студена.като давам на 1ва и 2ра забива предницата се едно се дави и не иска да върви,пали нормално,държи нормални обороти.Когато загрее малко колата след 5 минути се оправя и почва да си върви нормално...Ходих на диагностика в Алфа Ромео Варна казаха ми да сменя дебитомера смених го пак с БОШ,но проблема си остана това го прави само когато е студена.Не могат да разберат явно както и има и така е доста неприятно да се кара.По системата на бензина съм сменял бензиновия филтър,защото си мислях,че може да е запушен, но не е...Моля дайте съвет от какво може да е....Можели да е от свещи или кабели(само тях не съм сменял) ??? Дайте някакви идей.Колата е 1,6ТС 97година 1997 година Алфа 146
Известие
Collapse
No announcement yet.
НЕ иска да върви като я запаля
Collapse
X
-
Не е от дузи,аз ги смених и пак сам си така като е студена,прекасва и пукаама като загрее след 2 мин е ОК, и не знам защото става така ???
Last edited by alfa boy Qv; d.m.y г., 10:25.sigpic145 Qv
Comment
-
Нищо не ти пречи да си свалиш дюзите да ти ги качат на стенд да ги видят пръскат ли или не ако исакт почистване да ги изчистят,да провериш за наличието на масло при свещите да ги свалиш да ги видиш във какво състояние са ако иска регулиране разстоянието между електродите да го направиш все такива елементарни неща.
---------- Post added at 11:24 ---------- Previous post was at 11:23 ----------
Първоначално публикувано от alfa boy Qv Покажи съобщениеНе е от дузи,аз ги смених и пак сам си така като е студена,прекасва и пукаама като загрее след 2 мин е ОК, и не знам защото става така ???
АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162
Comment
-
Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщениеНищо не ти пречи да си свалиш дюзите да ти ги качат на стенд да ги видят пръскат ли или не ако исакт почистване да ги изчистят,да провериш за наличието на масло при свещите да ги свалиш да ги видиш във какво състояние са ако иска регулиране разстоянието между електродите да го направиш все такива елементарни неща.
---------- Post added at 11:24 ---------- Previous post was at 11:23 ----------
При теб може би сондата ще се окаже проблема незнам ще видим.Alfa 156 1.8 TS 98г.
Comment
-
Ем да аз на Емо му казах че и при него проблема ще е същия,а и маи и на колегата пуснал темата.Ама нека първо да ги закачат на компютъра за да не гадаем излишно!!!!....АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162
Comment
Comment